×
PROGRAM ZA UŽI STRUK I SNAŽNE MIŠIĆE TRUPA KNJIGA “Fit i zadovoljna nakon 40-e” Dobrodošli u 40-e ! O autoru Online konzultacije Plan prehrane Izrada plana treninga Mentorstvo FB Grupa online trening Izjave klijenata i slike transformacija
Andrijana Perković

Mentorstvo

Mentorstvo je opcija u kojoj surađujemo 8 tjedana. Izvrsna je bez obzira jeste li potpuni početnik ili napredniji vježbač.

U tom periodu osoba vježba kod kuće (ili u teretani) treninge koje dobije, hrani se po specifično izrađenom planu prehrane, a porukama komuniciramo što treba korigirati, na čemu treba poraditi i slično!!

KAKO OVA SURADNJA IZGLEDA?

Na početku suradnje ispunjavate inicijalni upitnik i zakazujemo online razgovor u trajanju 30 minuta, gdje ćete mi ispričati sve o Vama, Vašim ciljevima i preprekama s kojima se suočavate.

Što nakon tih konzultacija ?

01. Dobit ćete video materijale tehnike izvođenja osnovnih vježbi i moje predavanje o prehrani , u trajanju sat ipo vremena (prvi i drugi dio), koje ćete moći uvijek pogledati kada ostanete bez motivacije.

02. Dobit ćete jelovnik i sastavljen koncept 3 treninga za PRVI TJEDAN.

Nakon svakog tjedna i vaših odgovora na određena pitanja, dobivat ćete IZMJENE za svaki slijedeći tjedan, kako bismo se prilagođavali vašoj reakciji na treninge i prehranu.


03. Tijekom svih 8 tjedana bit ću Vam na raspolaganju preko Whatsapp ili Viber (pri čemu ćete odgovor dobiti čim budem u mogućnosti)

Mentorstvo je izvrstan način da imate moju podršku i steknete bazna znanja važna za Vaš daljnji napredak.

Ukoliko budete zadovoljni i htjeli nastaviti suradnju, to ćete moći po povoljnijoj cijeni od 200.00 eura za narednih 8 tjedana.

Način plaćanja: uplata na žiro račun ili preko PayPala.

Napomena: uvjet suradnje je plaćanje unaprijed(uplata ide tek nakon dogovorene suradnje).

Cijena usluge : 250.00 eura

Trajanje suradnje je 8 tjedna.

Ako ste zainteresirani zatražite upit za suradnju porukom na e-mail : rija250@gmail.com