×
PROGRAM ZA UŽI STRUK I SNAŽNE MIŠIĆE TRUPA KNJIGA “Fit i zadovoljna nakon 40-e” Dobrodošli u 40-e ! O autoru Online konzultacije Plan prehrane Izrada plana treninga Mentorstvo FB Grupa online trening Izjave klijenata i slike transformacija
Andrijana Perković

O autoru

Prof. Andrijana Perković  rođena je u Splitu  09.02.1977.godine.

Sa 9 godina upisala se na plivanje i bila toliki talent, da je već sa 11 godina imala rezultat među 10 u svijetu  u svojoj dobnoj kategoriji!!!

Osvajačica je brojnih medalja,  te višestruka rekorderka RH i bivše Yu  u  disciplinama leđnim stilom.

2015. godine okrunjena je titulom za najljepšu gospođu Dalmacije.

Natjecanje za Miss gospođa Dalmacije 2015.g.

Mama je četvero djece. Ima dva sina i dvije kćeri.

Završila je „II. jezičnu gimnaziju“ nakon čega je upisala Kineziološki fakultet u Splitu, gdje je dobila i Rektorovu nagradu, kao najbolji student  splitsko-dalmatinske županije.

Tek se nakon 4.poroda počela ozbiljnije baviti svojom strukom te kao trener napravila izvrsnu transformaciju na sebi, a zatim i sa brojnim klijenticama!

Intenzivno je proučavala oporavak žene nakon trudnoće i vraćanje snage trupa, osobito trbušnih mišića.

S posebnom pažnjom je proučavala tzv. dijastazu trbuha , odnosno razdvojenost trbušnih mišića , koja je učestala pojava nakon trudnoće.

Dok žena ima razdvojene trbušnjake, ne smije raditi brojne uobičajene vježbe  da ne bi pogoršalo već postojeće stanje . Tek kad se dijastaza zaliječi, može se nastaviti sa „normalnim  vježbama“.

Zato se kod želje da dođemo do uskog i ravnog trbuha potrebno pridržavati   određenih metodičkih  pravila.

Andrijana se u svojim objavama najviše obraća ženama iznad 40 godina, jer se tada događaju brojne fiziološke promjene koje traže promjenu životnog stila.

Do prije  godinu  ipo, Andrijana  je radila treninge isključivo u svojoj dvorani na Mejašima, a onda je, prilikom prvog lockdowna, krenula i sa online opcijom treninga.

Sada je tu ponudu nadogradila ponuđenim izborom online suradnje.

Ukoliko ste zainteresirane zakažite Online konzultacije ili upit na e-mail: rija250@gmail.com !